torstai 22. elokuuta 2013

Diktaattori hallitus(ko)?

Mielestäni suomen hallitusta voisi kuvailla diktaattoriksi, koska sillä ei loppujen lopuks oo paskan vertaakaan mitä äänestää vaaleissa jne. Jos haluat saada jonkun laki muutoksen joudut ensin tekemään kansalaisaloitteen ja kerätä sille 50 000 ääntä, että saat sen eduskuntaan, no jos eduskunta tyyppejä ei asia kiinnosta paskanvertaakaan ja äänestäävät vastaan ni ei sulla oo siihen mitään sanavaltaa sit. Mut jos joku ministeri haluaa korottaa makeisveroa ja vaikka 5 muuta ministeriä antaa äänesä sille ni sit niin tapahtuu, eikä tavan kansalaisella oo siihen mitään nokankoputtamista. Epäreilua. Miksei näille hallituksen tyypeille laiteta samanlaista ääni juttua, et jos 50 000 kansalaista on niiden kaa asiassa samalla puolella, niin sitten saavat sen vietyä eduskuntaan/itsellensä päätettäväksi. 

Onks hallituksen tyypit jotenki parempia ja fiksumpia ku myö "tavantallaajat", ihan vaan sen takia että niille maksetaan 6 tonnia palkkaa ja ne saa meidän maksamilla verorahoilla ajella taxeilla ja syödä ilmaislounaita, ihan vaan sen takia että ne ei edes saa tehtyä meidän hyväks vittu yhtään mitään. Senkun vaan painelevat istunnoissa "Jaa" ja "ei", eikä silti tapahtu yhtään mitään muutakun että verot nousee taivaisiin, maksetaan kreikalle miljardeja vaikka itekki ollaan veloissa. Tosi outoo et on varaa "lainata" kreikalle rahaa mut ei oo varaa auttaa omaa kansaa. Yrittääkö suomenpäättäjät näyttää jotenkin "paremmilta" muiden maiden päättäjien silmissä?

 Kaikki varmaan muistaa sen torkkupeitto kohun? Siis tajuton summa 27000 € torkkupeittoihin meidän maksamista verorahoista. Olis varmasti ollu fiksumpaa käyttöö, esim auttaa kodittomia, lahjoittaa johonkin. Jos kerta suomen eduskunnan oli pakko saada itselleen torkkupeitot niin mikseivät maksaneet omasta kukkarostaan, niiltä tuskin olis menny koko kuukauden tulot siihen. Ei mullekkaan anneta veron palautuksissa takas 127€ ylimäärästä että voin ostaa itselleni uuden torkkupeiton. Musta vähän tuntuu et kyllä ihan tavalliselle ihmiselle riittää 5€-20€ maksava torkkupeitto. Miks ylipäätään niillä ois joku oikeus torkkua töissä ? tavallinen kansalainen ku nukkus töissä ni potkut tulis. Maksetaanko meidän maksamista verorahoista niille palkkaa nukkumisesta? No joo onhan niillä tietty ihan pitkiä työpäiviä? No mut eine ainakaan mitään kunnollista saa aikaan. vai onks niiden työpäivät siks vaan niin pitkiä että ne torkkuu siel puolet työ ajasta?
Tälläkin hetkelle ne varmaan pyörittelee peukaloita ja miettii et "miten saatas kansalaisten viimesetkin rahat vietyä veroina, et saatas itellemme nostettua palkkaa tonnilla"

Jotenki usko menny koko touhuun.

Nääkin on taas näitä juttuja et ei oikein voi yksilönä vaikuttaa. Tai voin mä tietysti mennä tonne eduskuntatalon eteen riehuu et "ANTAKAA VITTU TORKKUPEITTONNE KODITTOMILLE ET NIILLÄKIN OIS JOSKUS KIVAA! MÄ EN HELVETTI RUPEE MAKSAA VEROJA JOS MÄ EN EDES SAA ITE MILLÄÄN TAVALLA NÄKÖJÄÄN VAIKUTTAA ET MIHIN NE VEROVARAT KÄYTETÄÄN!" tai jne.. mut nehän vaan kahtos et joku pöpilästä karannu on tuolla et soitetaampa valkotakkiset hakee.

R<3 elliomena

2 kommenttia:

  1. Lisäksi on erittäin kummallista se, että Suomi haluaa ja yrittää olla tasa-arvoinen. Jos kerran me ollaan tasa-arvoisia kaikki, miksi homoavioliittoja ei sallita? Menee aika ristiin nämä Suomen hallituksen päätökset. Lisäksi asuntojen hinnat on ihan järjettömiä pääkaupunkiseuduilla. Mistä ne luulee meidän saavan rahaa kun jo annetaankin sitä niille runsaasti?

    VastaaPoista
  2. Joo toi on myös niin totta mitä vikaa siinä on et mies rakastaa miesta, tai nainen naista? yleensä se onse sisäinen juttu mihin rakastutaan!! Hyvähän se niiden on ku me maksetaan niille överipalkat et ne voi asua hienoissa kalliissa asunnoissa ja omistaa kesämökkejäsä jne.

    VastaaPoista