keskiviikko 21. elokuuta 2013

Pedofiilit

Tänään mä aion kertoa teille mun mielipiteen pedofiileistä, toden näköisesti? kaikkien mielestä sairasta sakkia. Pedofiilin uhriksi joutuminen jättää elin ikäiset arvet ihmiseen, näin ainakin uskon vaikka itselläni ei ole henkilökohtaista kokemusta asiasta.

Pedofiilit, mistä johtuu heidän käyttäytyminen? Ovatko he itse olleet lapsina uhreja? Eivätkö he saaneet apua silloin ? Ovat muuten vain sairaita paskiaisia? Joka tapauksessa mielestäni seksuaalinenahdistelu on pahinta mitä voi pienelle lapselle tehdä, en sitä kiellä etteikö lasten hakkaajat (henkisesti&fyysisesti) olisi yhtä sairaita, mutta siinä vaiheessa kun joku pedofiili vie pienen lapsen viettomuuden, vain omien mieli tekojensa vuoksi, on ällöttävää kuvottavaa, niin hirveää ettei sitä voi edes sanoin kuvailla, jokainen pedofiili pitäisi laittaa häkkiin, jonnekka ihmiset voisivat tulla heitä kivittämään. No ainakin jokaiselle pitäisi tehdä kastraatio. Oma omankansa olisivat miettineet silloin kun sortuivat siihen pieneen lapseen.

Miksei suomessa voi olla sellaista käytäntöä että esim. netistä näkisi kaikki pedofiilit ja heidän nykyinen asuin paikka ja osoite. Koska kuka lapsiperheellinen haluaa asua pedofiilin naapurissa? En minä ainakaan.

Miksi valtio suojelee pedofiilejä, niitä hyysätään vankilassa eristämällä muista "normi" vangeista, meidän maksamilla verorahoilla niiden on hyvä ja turvallinen olla. VITTU EN MINÄ AINAKAAN HALUA ETTÄ MINUN MAKSAMAT VERORAHAT KÄYTETÄÄN KUSIPÄIDEN SUOJELUUN.

On yksi "pedofiiliryhmä" joka ei kokonaan ole itse aiheuttanut tilannetta, ne pedofiilit jotka tarjoo just joillekki viistoista kesäsille pikkuteineille viinaa ja tupakkaa, eiks näillä tytöillä oo oikeesti tossa iässä ees sitä vertaa älliä päässä et toden näköisesti kukaan vanhempi  mies/nainen tuu ilmaseks mitään antaa. Eiks näille tytöille/pojille oo kukaan koskaan kertonut että " mitään ei saa keltään tuntemattomalta ottaa vastaan" tai, "tuntetemattomille ei saa puhua"  tai et "tuntemattomien kyytiin ei saa lähtee tai mennä niiden kotiin". Mulle äiti ja isä muistutti asiasta usein enkä nykypäivänäkään esim baarissa ota vastaan drinkkejä muilta miehiltä, etteivät vaan vahingossakaan oleta mitään. No nyt kun on vanhempi osaa tietyllä tavalla jo huomata ihmisestä mitä sillä on mielessä.

Jos joku tekisi pahaa omalle lapselleni, tai läheisten lapsille, niin kyllä tietäisi sen jälkeen tekeneensä, harmi vain ettei äidistä sen jälkeen olisi vankilasta käsin apua toipumisesta, mikä tietysti on ensisijaisen tärkeää. Jos omasta lapsestani tulisi pedofiili syystä tai toisesta, hänkin kyllä sen sitten saisi tuntea minun osaltani mitä paskaa on aiheuttanut muille.

Te jotka olette uhreja, se ei ole teidän syynne. 

R<3 elliomena




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti